Endelig kan vi slå dørene op for fremmøde efter corona-nedlukningen. Medlemmer og andre kan nu igen træffe os på de tre kontorer ved at møde op. Det har vi set frem til. 

Vi beder alle om at følge myndighedernes vejledning om fornuftig afstand til andre fremmødte og til medarbejderne, og der vil selvfølgelig være mulighed for at spritte hænder af. 

Hvis du har et ærinde, hvor du har brug for vores medarbejderes specialviden, er det en god idé at bestille tid, før du besøger os.
 
- I HK Sydjylland gør medarbejderne alt for at tilrettelægge deres tid klogt, så du får mest muligt for dit kontingent. Det betyder, at de fleste medarbejdere enten er ude af huset eller sidder i bookede møder med medlemmer gennem arbejdsdagen. Og de medarbejdere, der umiddelbart er tilgængelige, er ikke nødvendigvis dem, der ved mest om netop din situation, forklarer kontorchef Berit Kjærgaard.

Løsningen er enkel: Ring på 7011 4545 eller send en mail på syd@hk.dk før du kommer.

Her er 3 gode grunde til at bestille tid:

1. Du er sikker på at blive mødt af en medarbejder, som er ekspert på netop dit fagområde eller din situation som fx ledig.

2. Medarbejderen har afsat tid til at snakke med dig, så du er sikker på, at I når hele vejen rundt om dit emne.

3. Du giver HK Sydjyllands medarbejdere bedre mulighed for at planlægge deres arbejdstid og derved give alle medlemmer valuta for pengene.

Kontorerne har forskellige åbningstider, og du kan se dem her: https://www.hk.dk/omhk/afdeling/sydjylland/adresser-og-aabningstider

Vi glæder os til at se dig!