Årets elev

Har en en fagligt dygtig HK-elev på din arbejdsplads ? En elev, der er en rigtig god kollega? Og som er med til at gøre noget godt for jeres arbejdsmiljø?  Så er jeres elev en oplagt kandidat til prisen som Årets elev. 

Årets elevplads

Er du elev på en fantastisk arbejdsplads? Får du masser af spændende udfordringer som elev? Og har I samtidig et rigtig godt arbejdsmiljø? Så er din arbejdsplads oplagt at indstille til prisen som Årets elevplads.

Indstil senest 1. oktober 2020 

Du kan nominere en elev eller elevplads frem til 1. oktober 2020. I oktober 2020 finder kåringen sted på arbejdspladsen og offentliggøres i HK MidtVests egne medier og lokalpressen.  Udover æren er der en gave til Årets elev og til Årets elevplads en gave til fælles glæde.

Om priserne

Begge priser uddeles af HK MidtVest. Som lokal fagforening har vi stor interesse i, at der både er dygtige elever, som bliver uddannet indenfor HK's fagområde her i Midt- og Vestjylland. Vi har også stor interesse for, at der er gode elevpladser på de lokale virksomheder.  

En jury med repræsentanter fra det lokale erhvervsliv, offentlige institutioner og HK udpeger vinderen blandt fire finalister, en fra hver af HK MidtVests fire faglige sektorer, Handel, Privat, Stat og Kommunal. Det er bestyrelserne for de fire sektorer, der udpeger sektorens finalist.

OBS: Fristen for indstilling af årets elev og elevplads var oprindeligt 1. maj 2020, men er nu på grund af corona-pandemien forlænget til 1. oktober. Alle tidligere indstillede har fået direkte besked om, at deres indstilling fortsat gælder og vurderes på lige fod til oktober.

Betingelser for indstilling: 

  1. Arbejdspladsen skal ligge i HK MidtVests område
  2. Arbejdspladsen skal uddanne elever indenfor HK's fagområde
  3. Elever, der indstilles som Årets elev,  skal være elev, når prisen overrækkes, eller have afsluttet sin elevtid tidligst 1. maj 2020. 
  4. Indstillinger skal ske på linksene herunder:

Årets elev 2020

Indstil en elev til prisen som ÅRETS ELEV

Årets elevplads 2020

Indstil en arbejdsplads som ÅRETS ELEVPLADS