På halvanden time tirsdag 26. maj kan du få korte inspirationsoplæg og opsamle og dele erfaringer om nye udfordringer og opgaver i coronatiden med mange andre ligesindede, hvis du tilhører en af nedenstående tre faggrupper. Det er COK og HK Kommunal, der har udviklet det virtuelle tilbud, der er helt gratis.

Nyheden om de tre fora er også formidlet i faggruppernes Facebook-grupper og i segmenterede udgaver af HK’s nyhedsbrev, men oplysninger om faggrupper er ikke altid helt opdaterede i HK’s medlemssystem. Derfor vil vi gerne opfordre til, at du som TR hjælper med at dele denne artikel i de relevante målgrupper.

26. maj kl. 9.30-11.00 Skolesekretærer

Læs mere og tilmeld dig her.

26. maj kl. 12.15-13.45 Borgerservicemedarbejdere

Læs mere og tilmeld dig her.

26. maj kl. 14.00-15.30 Lægesekretærer

Læs mere og tilmeld dig her.