”Hvad tænker du som leder, hvis du får en ansøgning fra en person, som tidligere har haft en sygemelding med stress. Ville du være bekymret for at ansætte vedkommende?”.
”Hvilke tre kompetencer er de vigtigste for fremtidens HK’er på din arbejdsplads?”. ”Hvad gør du som leder, hvis du har en medarbejder, som egentlig er dygtig til sit arbejde, men som ikke har været på videreuddannelse i ti år?”.

Gør læserne klogere på ledelse

Sådan lyder nogle af de spørgsmål, medlemmer af HK Kommunal Chefgruppen besvarer i hvert nummer af Kommunalbladet under navnet ”Chefens mening” – med stor succes. Det er et populært element i bladet hos læserne, det er god PR for Chefgruppen og så gør det ikke mindst læserne klogere på, hvordan ledere tænker, prioriterer og handler. Udover selvfølgelig at inspirere og give gode råd som svar på spørgsmålene.

Kunne du tænke dig at være en af cheferne i panelet i bladet? Det kræver ikke meget – du får cirka fire spørgsmål om året, dit svar skal fylde ca. 450 anslag, du får alle spørgsmål på en gang, og så bruges de i bladet over hele året. Chefens mening deles også på både HK Kommunals sider på Facebook og LinkedIn.

Send en mail, hvis du vil være med

Er du interesseret, kan du sende en mail til journalist Louise.Munksgaard@hk.dk på Kommunalbladet.