Tidligere har det blandt andet handlet om ikke at bruge sin mobil et døgn eller at tracke sin søvn, men denne gang er det lidt mere hardcore.

Anders har taget en ordentlig tur med kun at bruge Microsoft 365-pakken i det daglige - incl. Outlook, To Do og OneNote.

Jeppe har brugt den såkaldte timeblocking-teknik til at planlægge hverdag og arbejde i kalenderen.

Og Adam har leget med en håndfuld Google-tricks og funktioner til at øge produktiviteten, især i Gmail.

Det bliver en lang snak om vores oplevelser og erfaringer - men der er trods alt også tid til korte nyhedsopdateringer om smittetrackings-apps, og selvfølgelig en tiprunde til sidst.

Links

Adam har optrådt i P1-programmet Kortsluttet for at fortælle om lys og meget mere i videomøder

Bluetooth-udfordringer i tracking-sammenhæng

Microsoft 365-pakken med Word, Excel, OneNote, ToDo, Outlook og hele balladen

Artikel om timeblocking fra Doist (Linket er udløbet pr. 15/8 2023)

Produktivitets-tips til Google

Ditto-udvidelser til Gmail - heriblandt 

 

 

Tips

  1. Adam: Fiona Apples nye album: “Fetch the Boltcutters”
  2. Jeppe: Sæson 5 af tv-serien Billions er kommet på HBO (Linket er udløbet pr 9/3 2021)
  3. Anders: Beastie Boys-dokumentaren Beastie Boys Story kan ses på Apple TV+

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver 14. dag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk