HK Jobbørs Østjylland

Det kan du få ud af JobBørs, når du er jobsøgende

Vi bliver kontaktet af mange østjyske virksomheder, der leder efter kvalificerede medarbejdere, og her bruger vi medlemmernes CV’er til at afgøre, hvem der skal være en af de kandidater, vi præsenterer for virksomheden. Så udover din egen jobsøgning, er HK JobBørs en ekstra chance for dig i jagten på dit næste job.

Måske har du et job, som du ikke er helt vild med, eller måske er du nervøs over, hvad Corona-krisen betyder for din fremtid i dit nuværende job. Så kan du lægge dit CV ind på HK's jobportal, og så er det måske dig, vi kontakter med drømmejobbet.

Er du ledig, og er du medlem af HK's a-kasse, kommer dit CV automatisk i databasen, medmindre du fravælger det, når du udfylder ledighedserklæringen på Mit HK. Hvis du fravalgte det på det tidspunkt, er du velkommen til at gå ind og lægge det ind nu, hvis du vil have en chance for at blive kontaktet af os med en jobmulighed.

 

Opret dit CV her

 

Det kan du få ud af JobBørs, når du er i job

Hvis du har et job, som du er glad for, kan Jobbørs også hjælpe dig. Måske mangler du en kollega – enten midlertidigt eller fast, fordi I har travlt. Måske har I så travlt, at I ikke ønsker at bruge ressourcer på en lang rekrutteringsproces, og så er I meget velkomne til at kontakte JobBørs. I sparer udgifterne til annoncering, og vi finder kvalificerede kandidater, som I kan vælge imellem – nemt, hurtigt og gratis.

Vi kan finde lige den kollega, du mangler inden for administration, butik, it-fagene, og vi har også laboranter, klinikassistenter og grafikere. Vi kender medlemmerne og deres uddannelser og kan finde det bedste match til jeres behov.

- Lige nu oplever vi, at mange virksomheder er blevet meget opmærksomme på vigtigheden af online markedsføring og det at have en webshop. Det kunne også være, at I skulle styrke jeres virksomhed på den måde, og vi har i øjeblikket ledige med netop de kompetencer, siger Heidi Bonde, JobBørs-konsulent i HK Østjylland.

 

Kontakt os for at høre mere

 

Heidi Bonde, HK Jobbørs Østjylland

Heidi Bonde, JobBørs-konsulent i HK Østjylland.