Stort set alle arbejdspladser i Danmark har mulighed for at søge om at få 10.000 kr. fra Velliv Foreningen til at afholde en event til efteråret med fokus mental sundhed. Eventet skal foregå i regi af arbejdspladsen og handle om at skabe samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet. Et event må både være sjovt eller alvorligt – eller begge dele.

Et event skal helst foregå på selve Danmarks Mentale Sundhedsdag den 8. oktober. Men hvis det passer bedst en anden dag i uge 41, så er det i orden at søge om penge til et event, der foregår en af de andre dage i den uge.

Få inspiration til et event

Man kan selv finde en foredragsholder eller konsulent, men en lang række udbydere, har meldt, at de er klar til at hjælpe med at afholde dagen. De har på forhånd budt ind på fem temaer under både foredrags- og workshop-kategorierne som kan give inspiration til, hvad en dag med fokus på mental sundhed, kan byde på. Temaerne er stress, kommunikation og samarbejde, arbejdsglæde, genstart efter coronakrisen, forandringer og organisationsændringer.

Du finder forslagene her: Få inspiration til et event (Linket er udløbet pr 17/11 2021)

Søg inden 28. august

Ansøgningsfristen er den 28. august 2020, og alle ansøgere får svar i uge 37. Selv om man deltog sidste år, er man velkommen til at søge igen.

Du kan læse mere om Foreningen velliv her