Urafstemningen for tandklinikassistenter er skudt i gang, og under normale omstændigheder ville vi være på vej ud til de sydjyske HK-medlemmer for at snakke overenskomst.

Her i coronatiden er dette dog ikke en mulighed, og derfor har vi tænkt lidt anderledes.

- Når vi nu ikke kan komme til medlemmerne, så håber vi, at de vil komme til os. Derfor har vi pakket nogle gode poser, som indeholder grundig information om overenskomsten og urafstemningen. Og har man spørgsmål, vil der selvfølgelig være en faglig medarbejder klar til at besvare dem, siger Henny Fiskbæk, der er formand for HK Privat Sydjylland.

Poserne er i et flot design af holdbar kvalitet. Udover skriftlig information vil der også ligge et par små overraskelser i dem.

Er du tandklinikassistent, kan du afhente din pose fra på mandag på vores kontorer i Kolding, Rødekro og Esbjerg. Du er meget velkommen til at tage med til dine kolleger. Find adresser og åbningstider her.

Du er sikret med overenskomster

Overenskomster (OK) er aftaler om løn- og arbejdsvilkår – og arbejder du på en arbejdsplads med OK, så forhandler vi for dig. Vi arbejder desuden hele tiden for at sikre alle medlemmer en overenskomst. Vi er eksperter på området, og derfor kan du altid få vejledning om, hvilke bestemmelser der gælder for dig. I nogle overenskomster er det muligt, at den enkelte arbejdsgiver og de ansatte kan forhandle lokalt. Hvis det gælder for dig, så vejleder vi dig i, hvordan du bedst gennemfører den slags forhandlinger.