Webinar

Det var en stor succes, da Lotte Andersen, lektor fra Københavns Professionshøjskole, fortalte om uddannelsen foran deltagere fra mange af de sjællandske kommuner. Lotte lagde ud med at fortælle om Socialformidleruddannelsens opbygning og indhold, hvorefter hun kom ind på de adgangskrav, der stilles, og hvordan økonomien er i uddannelsen.

Der var en god dialog undervejs i mødet, og deltagerne stillede løbende spørgsmål til Lotte. De var blandt andet interesseret i at høre mere om adgangskravene og muligheden for at få hjælp til en realkompetencevurdering. Dette er spørgsmål, som Lotte og hendes kollegaer gerne hjælper med, hvis man kontakter dem.

Formand for HK Kommunal Sjælland, Michael Rosenberg, afsluttede informationsmødet med at fortælle, at afdelingen arbejder på at få Socialformidleruddannelsen til lokalområdet, så HK’s medlemmer har mulighed for at tage uddannelsen tættere på deres arbejde allerede fra efteråret 2020. Følg med i vores nyhedsbreve for information om, hvor og hvornår uddannelsen udbydes.

Er du, ligesom deltagerne på informationsmødet, også blevet inspireret til efteruddannelse, og har du lyst til at vide mere? Så er du velkommen til at kontakte HK’s Karrieretelefon, hvor vi sidder klar til at guide dig godt videre.

Ring til Karrieretelefonen

Læs mere om Socialformidleruddannelsen, optagelseskrav og økonomi på kp.dk


Formålet med socialformidleruddannelsen

  • Uddannelsen skal styrke dine personlige og faglige kompetencer til at tilrettelægge, udvikle og udføre socialt arbejde.

  • Den kvalificerer dine kompetencer i forhold til at varetage rådgivning og sagsbehandling inden for det sociale område.

  • Den øger dine kompetencer ift. koordination, samarbejde og udviklingsorienterede opgaver i komplekst socialt arbejde.