Har du gennemført HK Kommunals TR-grunduddannelse inden for de seneste tre år, eller har du deltaget i en talentuddannelse, fik du i maj en mail fra HK’s kursusafdeling med tilbud om deltagelse i ”Fagpolitisk Skole 2020” på Christiansminde i weekenden 6.-8. november 2020.

Interessen har været stor, og tilmeldinger er løbende kommet ind, men der er stadig ledige pladser. Tilmeldingsfristen er 1. juli 2020 kl. 12.

Programmet byder bl.a. på oplæg om lokal lobbyisme, forandringsfortællinger, alliancer og netværk samt behovet for at give stemme til sit fag.

Se programmet her.

Fagpolitisk Skole skal dele viden og øge gejsten

Den fagpolitiske Skole er et nyt tiltag og indgår som en del af HK Kommunals strategi om at udvikle det fagpolitiske engagement. Målet med skolen er at styrke deltagernes faglige stolthed, øge gejsten over det faglige fællesskab samt dele viden og værktøjer, der øger tilskyndelsen til at agere som fagpolitisk aktør. Det skal også være sjovt og hyggeligt at deltage.

Man får dækket omkostningerne ved at være med på skolen, dvs. rejse/kørsel og ophold. Der udbetales som udgangspunkt ikke nogen form for tabt arbejdsfortjeneste til din arbejdsgiver.

Programmet starter fredag kl. 17. Du kan ankomme fra kl. 16.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til kursusafdelingen@hk.dk, hvori du oplyser kursusnr. 0600-20-13 og din fødselsdato. Du er også velkommen til at kontakte Kursusafdelingen på telefon nr. 3330 4200. 

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger kan du kontakte Ole Gregersen i HK Kommunals sekretariat på mobiltelefon 4020 4353 eller på mail: ole.gregersen@hk.dk.