Du kan blive klogere på, hvordan du får lavet et målrettet og engageret ansøgningsmateriale, og hvordan du kan bruge HK’s egen rekrutteringsplatform JobBørs.

 

- Vi ses hjemme på din skærm, lyder det fra karriere- og uddannelsesvejleder Hanne Lund-Nielsen og jobformidler Lone Bjørnkjær fra HK MidtVest.

 

Bliv klogere på, hvad de kan gøre for dig:

 

 

Det næste webinar ”Jobsøgning i sommerferien” finder sted tirsdag 23. juni 2020 kl. 13.00-14.00.

 

Der er sidste frist for tilmelding søndag 21. juni.

 

Meld dig til webinaret (Linket er udløbet pr 18/3 2021)

 

Ny vinkel på jobsøgning

To, som allerede har gjort brug af muligheden og deltaget i webinaret, er Carsten Krogh og Miriam Bundgaard.

 

Carsten er 50 år og er blevet ledig efter at have arbejdet som konsulentchef inden for IT-branchen.

 

- Jeg tilmeldte mig webinaret, fordi jeg havde brug for en ny vinkel på min jobsøgning. Jeg havde ikke brugt HK JobBørs tidligere men har efter webinaret lagt mit CV ind i jobbørsen. Jeg har også gjort brug af HK’s karrieretelefon og haft en snak med en vejleder om, hvordan jeg kan optimere mit CV og ansøgning, så jeg synes, at webinaret har hjulpet mig i en ny retning, fortæller han.

 

Carsten søger bredt job som projektleder, teamleder eller mellemleder, men han er også interesseret i job uden for sit felt og håber, at HK JobBørs kan hjælpe ham på vej.

 

HK JobBørs er HK’s rekrutteringsenhed, der matcher HK’ere på udkig efter nyt job med arbejdsgivere med behov for nye medarbejdere.

 

Kom i gang med HK JobBørs

 

Ring til Karrieretelefonen

 

Mulighed for sparring

Miriam Bundgaard er 31 år og er for nylig blevet fritstillet efter at have arbejdet som salgskoordinator i en privat virksomhed, der sælger landbrugsudstyr.

 

- Jeg er gået fra job til job indtil nu, så det er første gang, jeg skal søge job, og jeg deltog i webinaret for at blive klogere på, hvordan jobsøgningen egentlig foregår i dag, og hvad man skal skrive i CV og ansøgning, forklarer hun.

 

- Jeg synes, at det var dejligt at kunne spare med nogle eksperter på området og have mulighed for at stille spørgsmål, og så var det super at kunne deltage hjemmefra i stedet for at skulle planlægge transport, siger hun.

 

Få en karrieresnak med HK MidtVests karrierevejleder Hanne Lund-Nielsen

 

Kom i kontakt med jobformidler Lone Bjørnkjær

Artiklen er opdateret 09. juni 2020

Du får hjælp til at finde og søge job

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.