Regeringen og folketingets partier blev natten til mandag den 15. juni enige om at udbetale 3 af de 5 ugers indefrosne feriemidler. Jyllands-Posten har lavet en beregner, der kan fortælle hvor mange penge du kan se frem til at få udbetalt senest i oktober måned. Har du for eksempel haft en månedsløn før skat på 25.000 kr. fra september 2019 til i dag, kan du umiddelbart se frem til at få udbetalt 22.500 kr. før skat.

Klik her og prøv beregneren

Beregningerne er vejledende og alle beløb er opgjort før skat. Du optjener stadig feriemidler frem til den 31. august. Derfor kendes det fulde beløb, du har til gode, ikke endnu. Du bør altid tjekke dine præcise tal på borger.dk 

Fakta

Som led i overgangen til ny ferielov har samtlige lønmodtagere fået indfrosset 5 ugers feriepenge. Den oprindelige aftale var, at de indefrosne feriemidler skulle udbetales i forbindelse med overgangen til pension. I alt udgør de indefrosne midler ca.100 mia. kr., hvoraf der nu udbetales 60 mia. Midlerne modregnes ikke i indkomstoverførsler, men beskattes i lighed med feriepenge generelt.