Pia Hagedorn

Pia Hagedorn er 49, bor i Hasselager og er lagerekspedient i prismærkningen i Sallings Stormagasin, hvor hun har været tillidsrepræsentant i tre år og medlem af landsklubbens bestyrelse i Salling Group. Hun har tidligere bl.a. arbejdet med damemode, børnetøj og smykker og som sælger. Hun har været aktiv i HK Handel Østjyllands bestyrelse i over to år, så derfor var det naturligt for hende at stille op til posten som næstformand.

- Jeg ser frem til at bruge min viden som tillidsrepræsentant endnu mere i bestyrelsesarbejdet, så vi kan sætte yderligere fokus på de problemer, der er ude i butikkerne, på lagrene og på kontorerne. HK Handel Østjylland skal være endnu mere synlige ude på arbejdspladserne, og vi skal have endnu flere tillidsrepræsentanter, blive attraktive for de unge og få gjort opmærksom på, hvor vigtigt det er at være medlem af en rigtig fagforening, fortæller Pia Hagedorn.

Pia Hagedorn ønsker også at sætte fokus på det psykiske arbejdsmiljø, da der bliver færre og færre medarbejdere i butikkerne, men ikke færre arbejdsopgaver.

- Vi oplever, at det psykiske arbejdsmiljø bliver værre og værre, og flere og flere går ned med stress. Det skal vi have gjort noget ved, slutter Pia Hagedorn.

 

Kampvalg er sundt, og demokratiet virker

HK Handel Østjyllands tidligere næstformand, Birgitte Hesselbjerg, valgte efter 10 år på posten at træde tilbage, og da der var to kandidater til posten, blev det til kampvalg.

- Vi har både haft kampvalg til generalforsamlingen og efterfølgende kampvalg, da bestyrelsen skulle konstituere en ny næstformand, og det er sundt og et tegn på, at vores demokrati virker. Jeg er glad for at fortsætte det gode samarbejde med Pia Hagedorn, siger formand for HK Handel Østjylland, Cliff Præstegaard.