Sidste år fik Aarhus Kommune hevet to millioner kroner hjem til kommunekassen ved hjælp af en succesfuld brevkampagne. I år gentager Aarhus Kommune successen og sender omkring 11500 breve ud til borgere og virksomheder, der skylder kommunen penge. Brevene indeholder en venlig opfordring til at få betalt gælden.

Med kampagnen i efteråret fik kommunen ca. to mio. kroner hjem, og udover brevene, var blandt andre borgerservice-medarbejdere på gaden i forbindelse med Black Friday. I år løber gælden op i 41,3 mio. kr. fordelt blandt ca. 9.200 borgere og godt 2.300 virksomheder, oplyser kommunen til Dknyt.

En service til borgerne

- Vi har tidligere haft stor succes med kampagner for at få borgere til at betale deres gæld til os. Derfor prøver vi igen med en venlig påmindelse. Vi ser det som en service til borgerne og en hjælp til kommunen, for det er ikke fair, at der er stadigt flere, der ikke betaler deres gæld. Derfor må vi tage utraditionelle metoder i brug, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (R) til DKnyt.