I Midtjylland kan du og familien eksempelvis: 

  • Tage i Tivoli Friheden i Aarhus. En hel dags sjov i forlystelser, og i år er der i parken også landets største blomsterfestival ”Power of flower”.  Der er op til 32 procents rabat på både entre og turpas. 
  • Dyste mod hinanden i Adventure Park ved Ringkøbing. Prøv kræfter med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. Der er 20 procent rabat på entreen.
  • Lege med naturens kræfter på Kystcentret i Thyborøn, også her er der 20 procent på entreen
  • Nyde de mange blomster og den vilde jungle, 4D-Biografen, Piratlandet, Hugoland, Papegøjetræningerne, shows med Hugo og Rita - og en masse andre spændende aktiviteter i Jesperhus Blomsterpark på Mors. Rabat på 25 procent for HK-medlemmer.
  • Komme tæt på dyrene i Jyllands Park Zoo udenfor Herning og prøve alle parkens sjove forlystelser. Der er op til 21 procent rabat. OBS: I skolesommerferien er Jyllands Park Zoo en del af regeringens sommerpakke, så her kan man købe billetter til halv pris ved parkens billetluge
  • Give den fuld gas i de mange trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i trækronerne, i sjove svævebaner og vilde Tarzanslynger eller finde vej gennem labyrinterne og i de underjordiske huler og gange i WOW-park ved Skjern. Der er 15 procent på entreen.

Sådan får du HK-rabat

  1. Gå ind i webshoppen HK Medlemsfordele. For at få rabatten, skal køb af billet ske via HK Medlemsfordele. Du vil blive bedt om at logge ind på hk.dk med dit NemID eller HK-pinkode.
  2. Ved nogle attraktioner skal du printe en særlig rabatkupon, som du skal vise, når du kommer til parken. Ved andre parker køber du billetterne online med et særligt link
  3. Til nogle tilbud skal du vise dit HK-medlemskort for at få rabatten. Hent medlemskortet på MitHK

Mange flere medlemsfordele i og udenfor Danmark

HK Medlemsfordele giver dig rabatter på mange forskellige oplevelser i hele Danmark – og i udlandet. Find de aktuelle tilbud i shoppen hos HK Medlemsfordele

 

Du får rabat med HK

Vi er mange. Faktisk ca. 218.000 medlemmer – og derfor kan vi lave stærke rabataftaler, som du har fri adgang til som en del af dit medlemskab. Du kan bl.a. spare mange penge på Alka-forsikringer. Som HK’er kan du desuden blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor du får rabat på alt fra benzin og briller til tøj og isenkram.