Det har vi spurgt Janus Sandsgaard om. Han er digitaliseringspolitisk fagchef i Dansk Erhverv og fortæller både om sine egne erfaringer med kælderkontor og videomøder, og om hvordan Dansk Erhvervs medlemmer har klaret udfordringerne.

Der er nogle ting vi godt må tage med os (fleksibilitet, mindre pendleri, mere effektiv informationsdeling), men også noget vi savner - “sladder”, tilfældige men heldige møder, og så videre.

Til sidst er der som sædvanlig tiprunde, med både kalendere, madkasser, ferieture og masser af data.

PS. Vi skal lige beklage at vi har nogle problemer med Adams optagelse i denne episode. Det bliver forhåbentlig fixet til næste gang 👍🏻🎧

Janus Sandsgaard i Dansk Erhverv 

Tips

Jeppe: Inbento - hyggeligt lille spil, hvor man skal pakke madkasser(!)

Adam: Calendly - nem planlægning af møder og andre kalenderaftaler

Anders: Åbne vejrdata til fri afbenyttelse, direkte fra DMI

Janus: Komoot - ruteplanlægning og socialt netværk for friluftsfolket

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver 14. dag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk