Sommerhilsen HK Privat Østjylland

Tak for indsatsen

Jeg vil gerne sige jer tak for jeres fantastiske indsats ude på de private arbejdspladser under Coronaen, og det er både til jer, der var på arbejde og jer, der arbejdede hjemmefra. HK’ere er bare stabile og omstillingsparate medarbejdere! I skal også have tak for, at I stemte overenskomsten overbevisende igennem.

 

Vi er der for dig, hvis du er blevet ledig

Er du en af de desværre mange, der er blevet ledige, så skal du vide, at vi er der for dig, og at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig videre i dit arbejdsliv. Hold øje med vores kurser og webinarer og sug alt til dig, for jo større viden, jo bedre. Og det gælder faktisk for os alle.

 

Brug ferien til eftertanke

Forhåbentligt klarede din arbejdsplads sig gennem første fase af Corona-krisen, men krisen har været et vink med en vognstang om, at vi skal holde os attraktive på arbejdsmarkedet. Derfor vil jeg gerne opfordre til, at du i din ferie overvejer din fremtidige jobsituation. Går det ikke så godt for din arbejdsplads, er det måske tid til at søge væk, mens du selv kan bestemme tidspunktet for, hvornår du skal videre. Er der sket nye ting inden for dit fag, vil det være en rigtig god idé at se på, hvordan du kan efteruddanne dig, og jo før, jo bedre. Har du en drøm om at skifte branche, så tal med os om, hvad der skal til for, at du kan komme derhen, hvor du ønsker at være. Uddannelse behøver ikke at betyde SU, for der er mange støtteordninger, og vi hjælper dig gerne.

 

Kom til generalforsamling

Kom til en hyggelig generalforsamling og gør din indflydelse gældende. Vi har nu planlagt vores tidligere udsatte generalforsamling i HK Privat Østjylland. For at overholde alle restriktioner ift. Corona kan vi ikke være i lokalerne på HK Østjylland, da vi typisk er rigtig mange. Vi flytter derfor generalforsamlingen til Centralværkstedet, og den finder sted den 8. oktober kl. 17.00 – 19.30. Under generalforsamlingen vil der være spisning og ikke mindst valg til de nye overenskomstgrupper, da branchesektionerne ændres til overenskomstgrupper. Vi glæder os til at møde dig og høre, hvordan det går på din arbejdsplads, og hvad der er vigtigt for dig og dine kollegaer lige nu.

Tilmelding til generalforsamling den 8. oktober

HK Østjyllands fælles generalforsamling er blevet udsat til 2021.

 

GOD SOMMER 😊

 

Venlig hilsen

Søren Sørensen og resten af HK Privat Østjylland