Lars Brandstrup
Fagkonsulent Lars Brandstrup Nielsen, HK Kommunal, tilbyder skræddersyede oplæg om fremtidens kompetencer i jobcentrene.

I samarbejde med Dansk Socialrådgiverforening og Kommunernes Landsforening har HK Kommunal udarbejdet en oversigt over basiskompetencer og fagprofiler, der viser, hvilke kompetencer der i fremtiden efterspørges for jobcentermedarbejdere. På den baggrund er der nu lavet et oplæg, der kort fortæller om profilerne, og deltagerne i møder om emnet får efterfølgende mulighed for at ”score” sig selv i forhold til de forskellige kompetencer. Det giver dem et overblik over, hvor de kunne have brug for – eller lyst til – at videreuddanne sig.

Oplægget om profilerne kommer desuden rundt om MUS, udviklingsplanen, kompetencefonden og Karrieretelefonen, og arrangementet kan med fordel afholdes som startskud til årets MUS-samtaler, som den faglige del af en generalforsamling eller som et organiserende arrangement.

Det er fagkonsulent Lars Brandstrup Nielsen, der er oplægsholder, og han skræddersyr gerne arrangementet, så det passer perfekt til det enkelte jobcenter. Da profilerne som nævnt er udarbejdet i samarbejde med KL og Dansk Socialrådgiverforening, kan et arrangement også arrangeres sammen med DS-kollegerne.

Kontakt Lars direkte på lars.brandstrup.nielsen@hk.dk, hvis du vil høre mere.