Snowboarder i horisonten på skibakke

Henrik Jørgensen tog familien med på skitur, da han vandt et gavekort i Coop Butiks månedlige konkurrence. Foto: Privatfoto

Det er ikke hver dag, man får den glædelige nyhed, at man har vundet et gavekort i en konkurrence, hvor man hverken skal svare på spørgsmål eller tilmelde sig for at være med. Men det skete for Henrik Jørgensen, der ud over at være en dedikeret skiløber til dagligt arbejder i Kvickly på Amager. Hans navn blev nemlig udtrukket i Coop Butiks månedlige lodtrækning om et feriegavekort for Coop-ansatte, der er medlem af HK HANDEL. 

-1.000 kroner er jo selvfølgelig ikke nok til at betale en hel ferie, men det er et ganske ok tilskud. Hvert år plejer vi at tage på skiferie sammen med min bror og hans familie. Det er jo en dyr form for ferie, så det var en dejlig overraskelse, da Brian (formand for landsklubben, Brian Petersen, red.) pludselig kom forbi en dag, da jeg var på arbejde, og fortalte, at jeg havde vundet, fortæller Henrik Jørgensen.
I år gik turen til Trysil i Norge, der blandt andet er kendt for sine børnevenlige pister og snegaranti.
- Coop har en feriehytte, man kan leje. Den havde jeg fået anbefalet af nogle kolleger, der tidligere har været afsted, og så var det jo oplagt at bruge pengene på den. Det var en superfin hytte med otte sovepladser, der ligger lige ud til pisterne, så det kunne ikke være bedre. 

Sådan er du selv med i lodtrækningen

Som medlem af landsforeningen Coop Butik og HK HANDEL er man hver måned automatisk med i lodtrækningen om fem gavekort, man kan bruge på sin ferie. Konkurrencen er en del af Coop Butiks feriepulje, hvis midler er øremærket til ferieaktiviteter for foreningens medlemmer.

1 medlem vinder 2.000 kr.
2 medlemmer vinder 1.000 kr.
2 medlemmer vinder 500 kr.

Hent konkurrencefolderen (pdf)

Når Coop den 16. september har jubilæumsdag, bliver der trukket lod om yderligere 18 gavekort, hvor man kan være den heldige vinder af op til 5.000 kroner til brug for den næste ferie.

Lodtrækning forår 2020

Butikker, der har haft vindere i april - juni 2020

April 2020
SuperBrugsen Albanigade Odense
SuperBrugsen Chr.Havns Torv
SuperBrugsen Skanderborg
Dagli’ Brugsen Væggerløse
Dagli’ Brugsen Årre

Maj 2020
Kvickly Brøndby
Kvickly Vordingborg
SuperBrugsen City Odense
Dagli’ Brugsen Mørkhøj
Kvickly Holbæk

Juni 2020
SuperBrugsen Ndr.Frihavnsgade
SuperBrugsen Finsensvej
Kvickly Broen Esbjerg
SuperBrugsen Maribo
SuperBrugsen Vamdrup