HK Østjylland og Corona-restriktionerne i Aarhus

Sundhedsmyndighedernes opfordringer til Aarhus

Måske hørte du sundhedsminister Magnus Heunicke opfordre aarhusianerne til – i videst muligt omfang - at undgå offentlig transport, at arbejde hjemme, at begrænse trængslen i detailhandlen, at skærpe smitteforebyggende tiltag i forbindelse med indkøb, etc.

 

Du kan læse mere om opfordringerne her

 

De fleste af HK Østjyllands medarbejdere arbejder hjemme

På grund af den bekymrende smitteudvikling, arbejder kun cirka en tredjedel af HK Østjyllands medarbejdere fra kontoret i Brabrand, mens nogle få arbejder på lokalkontorerne og de resterende arbejder hjemme.

Berit Dehli 
 
- Vi følger som altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og ønsker naturligvis at gøre vores til at vende udviklingen, siger kontorchef i HK Østjylland, Berit Dehli.

 

Vi har åbent

Vores kontorer er åbne for medlemshenvendelser, men vi opfordrer til, at du ringer til os på 7011 4545, hvor vi kan klare langt de fleste spørgsmål. Hvis du har brug for at sidde over for en af os, er du selvfølgelig meget velkommen til det. Vi beder dig bare ringe og bestille en tid på ovenstående nummer, for så finder vi den rigtige kollega til at hjælpe dig, og vi har stort fokus på afstand, afspritning og rengøring, så du trygt kan få hjælp.

 

Fælles indsats mod Corona

Når et område som Aarhus bliver ramt af stor smittespredning, er det naturligvis bekymrende for både aarhusianernes helbred og jobsikkerhed.

- Udover de sundhedsmæssige konsekvenser, kæmper vi stadig med arbejdsløsheden fra første bølge af Coronaen, og også derfor skal vi netop nu alle gøre en ekstra indsats for at passe på hinanden og vores arbejdspladser, og det gør vi ved at leve op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger, siger fællesformand for HK Østjylland, Jesper Thorup. 
Jesper Thorup 

 

Har du brug for hjælp?

Coronaen udgør forskellige udfordringer for vores arbejdsliv, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig. Oplever du mangel på værnemidler, er du bekymret for at miste dit job, tager frygten for smitte på jobbet hårdt på din jobglæde, eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os.