Camilla Høholt Madsen er ny, administrativ chef for HK Sydjylland

Den 1. juli er Camilla Høholt Madsen tiltrådt som ny kontorchef for HK Sydjylland. Camilla Høholt Madsen kommer fra en stilling som direktør i work-live-stay southern denmark, som arbejder for at sikre højt kvalificeret arbejdskraft for virksomheder. 

- Et godt arbejdsliv for alle vores medlemmer, det må og skal være det, vi arbejder for. Samtidig skal vi være bedre til at tydeliggøre for alle generationer, hvad det aktive fællesskab har gjort for vores arbejdsliv. Nogle gange tager vi det for givet, siger Camilla Høholt Madsen.

Kontorchefen er den øverste, administrative leder i HK Sydjylland og refererer direkte til afdelingsbestyrelsen. Hun får arbejdssted på HK Sydjyllands kontor i Kolding. 

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med den store flok af dedikerede HK-medarbejdere på at synliggøre og konkretisere værdi i HK. Både for medlemmerne og for de arbejdspladser, de arbejder på, siger hun. Jeg har i mange år arbejdet med det syddanske erhvervsliv og har et stort netværk i vores område, som jeg håber kan være med til at gøre en forskel, siger Camilla Høholt Madsen.

Camilla er 50 år og uddannet socialrådgiver med en teknisk diplomuddannelse i projektledelse oveni. Hun har løbende efteruddannet sig i ledelse. Inden hun blev leder, var hun tillidsrepræsentant i ni år. 

- Min egen fremmeste opgave i jobbet er at være den bedste chef for de mange medarbejdere, der hver eneste dag skal gøre en forskel sammen med vores medlemmer. Sikre en tæt kobling med det politiske arbejde i HK og ikke mindst sørge for, at vi også her i HK har en arbejds-plads, hvor vi sammen trives og har et godt arbejdsliv, fortæller hun.

Camilla Høholt Madsen bor i Bjerre ved Hornsyld med sin mand René, som hun har en bonus-søn og tre bonusbørnebørn med. Hun afløser kontorchef Berit Kjærgaard, som efter 16 år ved HK Sydjylland har valgt at gå på pension.