broccoli på tallerken

- Hvorfor ikke deltage? Der er intet at miste – kun gode ting at få med sig som mere arbejdsglæde, indsigt i egne muligheder og viden om værdien af at danne netværk, siger HK Stat-formand Rita Bundgaard om webinaret 'Der er flere vitaminer i gode relationer end i broccoli'. Modelfoto: Mostphotos.

Kurset 'Der er flere vitaminer i gode relationer end i broccoli', som foregår digitalt i det kommende efterår er et element i kampagnen 'I form til fremtiden', som HK Stat lancerede i efteråret 2019. Kampagnen er langsigtet og har til formål at få medlemmerne til at tage stilling til efteruddannelse og jobmuligheder i fremtiden.

Underviser på online kurset er direktør i Netværksakademiet Susie Lynge, som mange tillidsrepræsentanter kender fra oplæg om netværksdannelse og fra den nyligt afholdte online uddannelse 'Bliv vidensambassadør'. Og der er en god grund til, at valget er faldet på netop hende til det kommende kursus, hvor målgruppen er alle medlemmer.

- Vi kender Susie, og vi ved, at hendes undervisningsform og de redskaber, hun tilbyder, passer utroligt godt til os i HK Stat, fortæller Rita Bundgaard, formand for HK Stat.

Egentlig var kurset planlagt til afholdelse i hver af de 7 HK-afdelinger, men på grund af de begrænsninger, som coronaen sætter for fysiske kurser, har man i HK Stat valgt at udbyde det som webinar i stedet og dermed åbne for flere deltagere.

- Som deltager får man mulighed for at tænke sit eget arbejdsliv og udviklingsforløb igennem. Uanset hvor ens startlinje er, og i hvilket tempo man kompetenceudvikler sig, kan man få glæde af de redskaber, kurset giver i forhold til at få øje på ens egne ressourcer. Jeg vil derfor opfordre alle til at melde sig til, der er jo intet at miste, kun gode erkendelser at tage med sig, siger Rita Bundgaard.

Kurset afvikles i løbet af september og oktober med i alt 5 hold, som hver består af 2 workshops. Nogle ligger om formiddagen, og andre afvikles sidst på eftermiddagen. Der burde derfor være en god chance for, at alle kan finde et tidspunkt der passer ind i hverdagen.

Læs mere og se invitation: Nyt kursus: Der er flere vitaminer i gode relationer end i broccoli

Hver workshop tager 2 timer, og du får en trænings-app, du kan downloade til din telefon eller computer. Appen er bygget op i 10 enkle trin.

Du får også e-bogen ”Netværk NU” af Susie Lynge. Bogen er en personlig udviklingsbog og en konkret guide med eksempler og øvelser.

 

(Alle links nedenfor er udløbet pr 18/3 2021)

   WORKSHOP 1  WORKSHOP 2  
 HOLD 1   1. september 16-18   14. september kl. 16-18  TILMELDING
 HOLD 2  3. september kl. 15-17   16. september kl. 15-17  TILMELDING
 HOLD 3  24. september kl. 9-11  7. oktober kl. 9-11  TILMELDING
 HOLD 4  26. oktober kl. 16-18   5. november kl. 16-18  TILMELDING
 HOLD 5  28. oktober kl. 17-19  10. november kl. 17-19  TILMELDING