Fredag den 21. august 2020 kom der på et pressemøde lidt flere ord på, hvor det nye laboratorie i regi af TestCenter Danmark placeres. Satellit-laboratoriet forventes placeret ved Aarhus Universitetshospital (Skejby).

DL-F har tilbudt TestCenter Danmark at hjælpe til med at finde den nødvendige laborant-arbejdskraft. Indtil stillingsopslaget ligger klar, får du her lidt indledende anbefalinger.

Sådan får du øje på laborant-stillingerne

DL-F anbefaler, at du holder øje med stillingsopslaget hos Statens Serum Institut her: Job på SSI. Desuden anbefaler DL-F, at du følger Statens Serum Institut på LinkedIn, hvor stillingsopslaget også forventes at blive lagt på.

Kender du HK JobBørs?

Er du på jobjagt, anbefaler DL-F, at du tilmelder dig HK Jobbørs. På HK JobBørs hjælper din fagforening dig med at matche kvalificerede kandidater med virksomheders behov for nye medarbejdere. Er du ikke allerede tilmeldt HK JobBørs, så gå ind allerede i dag og opret dig med en profil.