På det seneste bestyrelsesmøde den 28.-29. august 2020 besluttede DL-F bestyrelsen at flytte Delegeretmøde 2021 fra Hotel Christiansminde, Svendborg, til Radisson Blu Scandinavia Hotel, København.

Årsagen er, at Hotel Christiansminde ud fra de nuværende retningslinjer fra myndighederne ikke kan rumme det antal delegerede og gæster, der kan forventes at tilmelde sig i forbindelse med afvikling af Delegeretmøde 2021.

Der er indhentet nye tilbud fra større konferencesteder og valget faldt altså på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, hvor der både er plads til alle og plads til os på det valgte tidspunkt – som selvfølgelig fortsat er: den 20.-21. marts 2021.

 

Det er svært at spå om fremtiden…

- Afvikling af et delegeretmøde kræver en god portion planlægning – lang tid i forvejen. Når ca. 150 mennesker skal samles på samme tid, kræver det god forberedelse i forhold til en aftale med et konferencested, der har faciliteterne til at tage imod den størrelse af forsamlinger. Meget kan nå at ændre sig frem til marts 2021 i forhold til den nuværende corona-situation. Men DL-F bestyrelsen ønsker omvendt ikke at planlægge et så stort arrangement – uden vi ved – ud fra de nuværende retningslinjer – at der vil være plads til alle – at alle har en stol at sidde på de to dage og et sted at sove. Derfor er beslutningen truffet om at flytte delegeretmødet til en lokation, der ud fra de nuværende myndighedsretningslinjer om f.eks. afstandsregler vil kunne tage imod os, udtaler formand for DL-F, Susanne Bahne Hansen.

Beslutningen giver derfor også DL-F lidt mere ”ro i maven” i forhold til de kommende måneders planlægningsfase. Ingen ved lige nu, om denne ”forsigtige” tilgang til planlægning og afvikling af delegeretmødet viser sig at være overflødig. Skulle det omvendt vise sig, at der i marts 2021 er kommet myndighedsretningslinjer, der får yderligere indflydelse på afvikling af Delegeretmøde 2021, vil DL-F naturligvis handle derefter.

 

Vil du med?

Vil du med til delegeretmødet i DL-F den 20.-21. marts 2021, skal du vælges til delegeret på din lokale brancheklubs generalforsamling – evt. ved at sende en fuldmagt, hvis du ikke har mulighed for at deltage i generalforsamlingen. Kontakt din brancheklub for at høre nærmere.

Disse datoer har brancheklubberne oplyst, at valg af delegerede vil foregå.

DL-F Hovedstaden: 28. oktober 2020, e-mail: hovedstaden@dl-f.dk

DL-F Midt: Dato ikke kendt af DL-F, e-mail: midt@dl-f.dk

DL-F MidtVest: 12. november 2020, e-mail: midtvest@dl-f.dk

DL-F Nordjylland: 25. november 2020, e-mail: nordjylland@dl-f.dk

DL-F Sjælland: 28. oktober 2020, e-mail: sjaelland@dl-f.dk

DL-F Sydjylland: 11. november 2020, e-mail: sydjylland@dl-f.dk

DL-F Østjylland: 29. oktober 2020, e-mail: oestjylland@dl-f.dk