Torsdag den 13. august var HK Seniorer, efter at have fået instruks om, hvordan de skulle forholde sig med sprit og mundbind, klar til at tage på en sommertur.

Første stop var Kvickly i Nørresundby, hvor vi hentede dejlige smurte rundstykker, for der skulle  være lidt til maven, når vi fik ophold ved Møllehuset i Frederikshavn.

Vejret var strålende og der var rigtig hygge ved Møllehuset, hvor en del valgte at gå en tur over i parken ved Bangsbo, der altid er et besøg værd.  Vi kunne dog ikke nå at se museet.

Vi tog ikke den direkte vej til Skagen.  Vejen gik via Øksnebjerg, hvor vi var oppe i en højde af 95 m og havde en fantastisk udsigt ud over havet.

HK Seniorer Sommerudflugt1 

Derfra gik turen så videre til Skagen, hvor bestyrelsen havde bestilt Sandormen til at hente os alle, så alle kom med ud på grenen.

HK Seniorer Sommerudflugt

Hvilken oplevelse.  Det var slet ikke muligt at komme ud på spidsen, da sælerne havde lavet den til deres domæne.  Men der var virkelig noget at fotografere.

Inde i Skagen ventede Pakhuset på os med en fiskeplatte, og efter spisningen var der tid til at gå rundt i byen.  Nogle havde endda så meget tid, at de også fik handlet.

Hjemturen gik via Lønstrup, forbi fyret og hen til Lyngby Mølle, hvor der ventede os en dejlig kop kaffe og kringle, og så var det tid til at finde Aalborg igen.

Dejlig tur hvor vejret virkelig var med os.