Vejleder Thina Laustsen, HK Nordjylland, på vej ind til første arbejdsdag på det nye Hjørring-kontor på Vandværksvej

Vejleder Thina Laustsen, HK Nordjylland, på sin første arbejdsdag på det nye kontor. Foto: Tage Sørensen.

Tilbage i april flyttede HK Nordjyllands lokalkontor i Hjørring fra de tidligere lokaler i Østergade til en ny adresse på Vandværksvej 30, 9800 Hjørring. Her bor vi fremover til leje hos 3F Skagerrak.

I forbindelse med flytningen er åbningsdagene ændret, så de nu ser sådan ud:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09:00-15:00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 09:00-15:00
Fredag: Lukket

Inden du kommer på kontoret, skal du være opmærksom på de gældende Corona-forholdsregler. I skrivende stund skal du bestille tid på forhånd. Læs retningslinjerne her...

Når du kommer til kontoret, vil du blive mødt af en del byggerod. Det skyldes, at 3F Skagerak er i gang med en ret omfattende tilbygning. Det betyder også, at flere af vores medarbejdere sidder på midlertidige kontorer. Vi glæder os til at det hele er på plads. Indtil da er der tydelige skilte til indgangen, hvor kollegerne hos 3F Skagerak gerne hjælper med at finde vej det sidste stykke.