Oprindeligt var tilbuddet kun til nyere tillidsrepræsentanter, og mange af dem har da også meldt sig til, men der er stadig fem ledige pladser til Fagpolitisk Skole i weekenden 6.-8. november på Christiansminde i Svendborg. De udloddes hermed til alle HK Kommunals tillidsrepræsentanter.

Der er derfor håb, hvis du har ærgret dig over ikke at kunne deltage i det spændende program, der bl.a. byder på oplæg om lokal lobbyisme, forandringsfortællinger, alliancer og netværk samt behovet for at give stemme til sit fag. Se hele programmet her (pdf).

Er du interesseret, skal du senest 15. september sende en mail til Ole Gregersen, ole.gregersen@hk.dk. Snarest derefter vil der blive udtrukket fem deltagere, der vil få direkte besked.

Fagpolitisk Skole skal dele viden og øge gejsten

Den fagpolitiske Skole er et nyt tiltag og indgår som en del af HK Kommunals strategi om at udvikle det fagpolitiske engagement. Målet med skolen er at styrke deltagernes faglige stolthed, øge gejsten over det faglige fællesskab samt dele viden og værktøjer, der øger tilskyndelsen til at agere som fagpolitisk aktør.

Man får dækket omkostningerne ved at være med på skolen, dvs. rejse/kørsel og ophold. Der udbetales som udgangspunkt ikke nogen form for tabt arbejdsfortjeneste til din arbejdsgiver. Har du spørgsmål kan du kontakte Ole Gregersen i HK Kommunals sekretariat på mobiltelefon 4020 4353.