Udsnit af HK Nordjyllands nye LinkedIn virksomhedsprofil

Udsnit af HK Nordjyllands nye LinkedIn virksomhedsprofil

 

Vil du gerne læse fagligt-professionelle nyheder inden for HK-området i Nordjylland? Så tag et kig på HK Nordjyllands nye virksomhedsprofil på LinkedIn og følg den meget gerne.

Profilen blev oprettet her i juli 2020 og henvender sig især til dig, der arbejder inden for HKs fagområder. Det er indenfor butik og kontor i handels- og andre private virksomheder samt i staten, regioner og kommuner.

I forvejen har HK Nordjylland en hjemmeside, en Facebook-profil, en generel Instagram-profil og en Instagram-profil målrettet studerende: hkstudnord.

 

Nyheder om karriere, jobskifte og uddannelse

 

På HK Nordjyllands LinkedIn virksomhedsprofil deler vi nyheder om kursustilbud, fagligt-professionelle events, HK JobBørs-aktiviteter og karriereudvikling. Vi deler også stillingsopslagene, når HK Nordjylland selv søger nye medarbejdere.

 

Du kan endvidere læse om nyansatte i HK-huset og dermed få sat ansigt og ord på de medarbejdere, du eventuelt kommer til at skrive med eller møde personligt på HK Nordjyllands adresser.

Har du et tip om nyheder, der vedrører det fagligt-professionelle HK arbejdsliv, så skriv meget gerne til journalist Karin Mette Petersen, HK Nordjylland, karin.mette.petersen@hk.dk.