Søren Sørensen 

Virus på demokratiet

- Først og fremmest er jeg bekymret for demokratiet i fagforeningen. Vi har en række valg, som skulle have været afholdt, men vi hører fra nogle medlemmer, at de ikke ønsker at møde op i frygt for at blive smittet, og der er også medlemmer, der er i risikogruppen, som skal passe ekstra på. Så demokratiet er reelt sat ud af spil. Så er det bedre at vente, til Corona er på afstand, og det håber vi, er tilfældet i marts måned, siger Søren Sørensen, formand for HK Privat Østjylland.            

Nej til online – ja til deltagelse på landsmødet

Vi har ikke mulighed og teknologi til at afholde generalforsamlingen online. Det finder bestyrelsen heller ikke særligt attraktivt. HK Privat Østjylland er en levende forening, som er drevet af relationer imellem mennesker, der mødes og skaber faglige fællesskaber i virkeligheden, fortæller Søren Sørensen og fortsætter:

- Alle har stadigvæk mulighed for at deltage i landsmødet  fra den 31. oktober til 1. november i Odense Congress Center, og der er du mere end velkommen til at give din mening til kende og lade dig vælge til bestyrelserne i OK-landsgrupperne.