Randi Greve

 

Ledig og bekymret

Randi Greve blev uddannet lægesekretær i 1994 og har siden arbejdet på både hospitaler og i lægehuse.

Efter sin opsigelse indstillede hun sig på, at hun måske ville blive nødt til at tænke i alternativer til jobbet som lægesekretær.

- Jeg tænkte, 60 år og hvad så nu? Jeg troede faktisk ikke, at nogen ville ansætte en 60-årig lægesekretær, så jeg tænkte, at jeg måske ville kunne få job i en butik eller en reception, hvor jeg kunne bruge det at være imødekommende og serviceminded, fortæller Randi Greve, der lige først skulle lære, hvordan man søger job i 2020. Hun læste en masse om ansøgninger, CV’er og samtaler og fik også hjælp af HK.

 

Ansøgningerne gav straks resultat

Da Randi Greve begyndte at sende ansøgninger, gjorde hun meget ud af hver enkelt ansøgning og sørgede for, at CV’erne var tilpassede, så de bedst muligt matchede de ønsker, virksomheden havde. Hun søgte naturligvis jobs som lægesekretær, men også som receptionist, piccoline, etc. Og jobsøgningen gav pote, for hun blev med det samme inviteret til fire samtaler.

 

Randi Greve

 

Alderen var kun et problem i mit hoved

Nervøsiteten omkring alder viste sig at være ubegrundet. Faktisk var det en stor overraskelse for Randi Greve, at omgivelserne reagerede ved, at alderen enten ikke var noget problem, eller at det ligefrem var en fordel.

- Det gik op for mig, at vi er guld værd i vores alder. Jeg har livserfaring, er mødestabil og har planer om at være der i lang tid. Jeg ser patienten, når han eller hun kommer ind, smiler og møder vedkommende med en venlighed, forståelse og ro, som min alder understreger, fortæller Randi Greve, der sagde ja tak til jobbet som lægesekretær i et lægehus tæt på sit hjem.

 

En arbejdsplads med faglighed og hjerte

Lægehuset havde i jobannoncen skrevet ”du bliver en del af et team, der vægter arbejdsglæde, samarbejde og høj faglighed. I vores klinik ser vi fremad og passer på hinanden.” Det var lige sådan et sted, Randi Greve havde lyst til at arbejde, og samtalen gjorde det tydeligt for hende, at de virkelig mente det.

- Det er bare et rigtig skønt sted. Der er en supergod stemning, og vi passer på hinanden. Der er et bredt spænd i alder blandt kollegaerne, og det er rigtig dejligt, at vi supplerer hinanden, slutter Randi Greve.