Kære Tillidsrepræsentant,

Vær med til et helt særligt virtuelt møde for tillidsrepræsentanter i HK Privat og HK Handel MidtVest. 
Få  alle de fede tips til, hvordan du bliver endnu bedre til at bruge lønstatistikken på din arbejdsplads - og ikke mindst også hvordan du får dine kolleger til at se fordelene og bidrage med deres egne lønoplysninger. 

Det er nu, årets indsamling til lønstatistik går igang! 
For første gang forsøger vi os med virtuelt opstartsmøde for tillidsrepræsentanter. Det blev vi opfordret til, fordi flere ikke kunne komme til det fysiske møde, vi holdt i Herning for kort tid siden. Sådan en opfordring gør vi naturligvis noget ved. 

Derfor forsøger vi - i bedste forsøgsstil -  med  to digtiale opstartsmøder. Vælg mellem:

 

Klik blot på linksene herover, så kommer du direkte ind i møderummet. Du behøver ikke installere et program - mødet kan afvikles direkte fra din internet-browser. Husk, at slå lyd til, så du kan høre, hvad der bliver sagt - og slå din egen lyd fra, når du ikke siger noget.

 

Det hører du om på mødet:

 • Velkomst (Per Jensen)
 • Gennemgang af tv-portal og lønstatistik generelt, ved Mia Olesen HK ANALYSE
 • Kort omkring tiltag lokalt
 • Postkort
 • Facebook kampagne
 • Vi kommer og hjælper
 • Hvilke værktøjer kan jeg bestille/bruge
 • Ekstra gulerod til tilmeldte klubber (kage / ekstra penge til klubkassen)

  Vi håber at se dig 😊
  Har du spørgsmål, er du velkommen! : Skriv til Per Jensen på per.jensen@hk.dk
 

 

 

Du får gode råd og faglig hjælp – når du er i job

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.