Det er Nanna Heinø Mortensen, karrierekonsulent i HK, der vil lede workshoppen, som blot er ét af mange tilbud ved arrangementet, der bliver holdt i HK-Huset i Herning torsdag 5. november 2020 kl. 17.00 til 21.30.

 

 

I karriere- og uddannelsescaféen vil du også kunne møde Giovanni Niese, specialist i LinkedIn og personlig branding, og Jette Gudiksen, kendt fra TV-programmet ”Hammerslag”.

 

Jette Gudiksen fortæller om sin vej fra udlært advokatsekretær til partner i Ejendomsmægler-firmaet Thorkild Kristensen.

 

Du kan også sparre med HK MidtVests karrierevejleder Hanne Lund-Nielsen og jobformidler Lone Bjørnkjær, fagpersoner fra Job & Vejledning, HK’s karrieretelefon, Freelancer, Senior Erhverv Danmark og lokale uddannelsesinstitutioner.

 

Så overvejer du at skifte job eller måske branche? Sender du en traditionel ansøgning, eller har du overvejet, om der er andre muligheder? Og tænker du, at det er for sent at skifte karriere?

 

Meld dig til karriere- og uddannelsescaféen her (Linket er udløbet pr 17/11 2020) 

 

Vi sørger for lidt godt til ganen.

Artiklen er opdateret 11. september 2020

Brug karrieretelefonen – den er også for dig

Vi har et helt hold af karriererådgivere, der sidder klar til at tale med dig – uanset om du ved, hvad du vil eller er lidt i tvivl om, hvor du skal hen i dit arbejdsliv. De lytter til dig og hjælper dig med at komme godt videre. De rådgiver dig om dine muligheder og alt det, du kan gøre for at udvikle dig, blive dygtigere og få styr på dine mål og ambitioner.