Jobformidler Lone Bjørnkjær og elev Lene Jøker-Jensen fra HK MidtVest er i julehumør.

 

De har i uge 37 været rundt i Holstebro for at gøre opmærksom på, at du kan hyre juleassistance gennem HK JobBørs – HK's rekrutteringsenhed, hvor vi matcher kvalificerede kandidater med virksomheders behov for nye medarbejdere.

 

 

Har du brug for et par ekstra hænder i eksempelvis butikken eller på lageret i juletiden?

 

Send en mail til Lone Bjørnkjær på lone.bjoernkjaer@hk.dk eller ring på telefon 6120 4656 eller 3364 3516.

 

Du kan også se mere om HK JobBørs her

 

Et godt samarbejde

Én af de arbejdsgivere, der gør brug af HK JobBørs til at finde juleassistance, er Peter Christensen, butikschef for Imerco i Viborg, og i år er det tredje gang.


- Jeg har lige sendt en mail til HK JobBørs, for jeg mangler juleassistance i butikken igen i år. Det må meget gerne være faglærte, men også nogle, der er friske på job med opfyldning af varer om morgenen, inden vi åbner. Jeg glæder mig til at se, hvad HK JobBørs kan finde til os, for vi har rigtig gode erfaringer med vores samarbejde fra tidligere år, fortæller Peter Christensen fra Viborg-butikken, der er blandt landets 5 største Imerco’er.


Samarbejdet mellem Imerco i Viborg og HK JobBørs’ lokale jobformidler Lone Bjørnkjær begyndte i efteråret 2018:


- Forrige år i tiden op mod jul stod jeg og manglede en butiksassistent og havde hørt om HK JobBørs. Med hjælp fra jobformidler Lone Bjørnkjær fra HK MidtVest fik jeg på 2 dage 10 ansøgninger, fortæller Peter Christensen.


Skæbnen ville, at mens Peter gennemgik ansøgningerne, kom der en tidligere ansat og søgte job, og derfor fik Peter ikke brug for juleassistance. Men kollegaen hos Imerco i Kjellerup manglede en butiksansat, og det endte med, at butikken ansatte én af ansøgerne.

 

Peter Christensen, Imerco, Viborg.

 

Nemmere end almindelige jobopslag

De gode erfaringer fra 2018 fik Peter til at bruge HK JobBørs igen året efter, da julehandelen bankede på.


- Det er nemmere for mig end at skulle søge gennem almindelige jobopslag. Med HK JobBørs er der tale om en mere målrettet søgning efter kvalificeret arbejdskraft, siger han. 


Peter søgte sidste år to lagermænd/-kvinder, som primært skulle stå for modtagelse af varer og udpakning fra midt i oktober og frem til jul. Vareopfyldning i butikken var også den del af jobbet.Og tiden op til jul er voldsomt travl for Imerco.


- Vi får mellem 10 og 20 paller med varer hjem om dagen, så der er pres på, og der er simpelthen nødt til at være nogle ekstra hænder, der kan tage sig af det, fortæller Peter Christensen.


Butikschefen fortæller også, at han gør meget ud af, at Imerco er en god og rummelig arbejdsplads, også selv om det er i den travle juletid. 


- Har en medarbejder brug for ekstra pauser eller andet, er der også plads til det. Selv om juletiden er travl, er det vigtigt, at alle trives med at komme på arbejde, slutter Peter Christensen, der glæder sig til at ansætte dette års juleassistenter i sin butik.


Nemt, hurtigt og fleksibelt

Når en virksomhed kontakter HK JobBørs med ønske om en ny medarbejder, får den et aftalt antal kandidater til jobbet i forslag. 


- Vi har en stor database med HK’ere, der drømmer om nyt job. Her søger jeg på præcis de kompetencer, virksomheden efterspørger, tager kontakt til de medlemmer, der bedst matcher, og får en indledende snak om jobbet, inden de lægger billet ind på det. Det betyder, at det altid er relevante kandidater, der er interesserede i jobbet, virksomheden får ud til samtale, fortæller HK MidtVests jobformidler Lone Bjørnkjær.


Lone Bjørnkjær kan hjælpe med både vikariater, projektstillinger, fleksjob og faste stillinger – uanset timetal.


- Vi kan hjælpe med jobmatch indenfor alle de fagområder, som HK’s medlemmer kommer fra: Administration, sekretær, økonomi og regnskab, kundeservice, IT, grafisk arbejde, laborant, lager, klinikassistent, butik, salg, markedsføring, e-handel og mange flere, siger hun.

Artiklen er opdateret 11. september 2020

Du får hjælp til at finde og søge job

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.