Billede AF Coronavirus

Corona-virus er her endnu, og vi skal passe godt på hinanden. Derfor begrænser HK MidtVest nu adgangen til kontorerne i Herning, Holstebro, Viborg, Skive og Nykøbing Mors: Ring og lav en aftale, inden du kommer. 

Vores kontorer er i de kommende uger kun åbne for personlige henvendelser efter forudgående aftale.  Det er beslutningen efter statsministerens pressemøde fredag 18. september. 

Bestil en tid hos HK MidtVests sekretariat på telefon: 3364 1220. 

Vi er som altid også klar til at hjælpe dig via chatten her på hk.dk eller på mail: midtvest@hk.dk

Du kan også ringe på HK's hovednummer på telefon 7011 4545. Telefonerne er åbne mandag-torsdag kl. 8-17, fredag kl. 8-13.

Du får fagligt fællesskab

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.