I et samarbejde mellem HK Østjylland og VIA University College i Aarhus udbyder vi nu Socialformidleruddannelsen til alle kommuner i Østjylland.

 

Hans-Henrik Hansen 

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores medlemmer denne mulighed. Det er en fordel for medlemmet, der får nye og efterspurgte kompetencer – det er en fordel for kommunen, der får endnu dygtigere medarbejdere – det er en fordel for de borgere, der oplever endnu bedre service – og det er også en fordel for de ledige medlemmer, der kommer i job som vikarer undervejs. Jeg håber virkelig, at I vil tage godt imod dette tilbud, siger formand for HK Kommunal Østjylland, Hans-Henrik Hansen.

Opnå en styrket faglighed tilpasset dine ønsker

Som socialformidler kan du styrke din faglige profil som sagsbehandler, rådgiver eller socialarbejder. Uddannelsen til socialformidler er en diplomuddannelse, der kan tilpasses dine ønsker, da du har mulighed for at vælge mellem en specialisering inden for enten beskæftigelse eller børn og unge.

Hvis du allerede har erfaring med sagsbehandling, kan du med denne uddannelse få papir på dine færdigheder og få brugbar viden om en masse andre aspekter til brug i jobbet som socialformidler.

 

Få en uddannelse med fuld løn – og en vikar til dine kollegaer

Du deltager på fuldtidsuddannelse, og forløbet varer alt i alt et år, hvor du får fuld løn, betalt transport og materialer - og afholder ferie som vanligt, men under hensyntagen til uddannelsen. Mens du er væk fra arbejdspladsen, dækker vikarer dine arbejdsopgaver, så du skal altså ikke bekymre dig om, at dine kollegaer skal løbe stærkere imens. Forløbet starter den 4. januar på VIA University College i Aarhus, og allerede inden jul vil stå stærkere i dit arbejdsliv som færdiguddannet socialformidler.

 

Bliv socialformidler

 

Uddannede socialformidlere udtaler

Maja Gren Kozuch koordinerer indsatser og støtte til udsatte familier:

”Det giver et fagligt selvtillidsboost.”

 

Camilla Petersen arbejder på et jobcenter:

”Det er guld værd.”

 

Demet Celik arbejder på hjælpemiddelområdet:

”Jeg yder en bedre service over for borgeren, fordi jeg kan se problemstillingen fra mange vinkler.”


Heidi Frydensberg Lønstrup er rådgiver i et specialiseret børneteam:

”Det kan give karrieren et skub i en superfed retning.”

 

Begrænset antal pladser på uddannelsen

Du skal være opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser på uddannelsen, og at vi desværre ikke kan reservere pladser, men at de besættes efter først-til-mølle ved tilmelding.

 

Mere information til dig og din leder

Læs mere på www.hk.dk/socialformidler hvor du kan finde mere information til både dig og din leder og tilmelding til uddannelsen.