Charlotte Severinsen (t.v.) modtager prisen som årets tandklinikassistentelev fra Kirsten Estrup Madsen, formand for HK Privat Nordjylland

Charlotte Severinsen (t.v.) modtager prisen som årets tandklinikassistentelev fra Kirsten Estrup Madsen, formand for HK Privat Nordjylland

 

Mandag 14. september 2020 blev pludselig en helt speciel dag i Farsø Tandlægehus.

 

Uden at vide det havde eleven og arbejdsgiveren nomineret hinanden – og de vandt begge to udmærkelserne som henholdsvis Årets Elev og Årets Elevplads inden for tandklinikområdet i Nordjylland.

 

Det betød besøg af HK Privat Nordjylland, hvis formand Kirsten Estrup Madsen medbragte blomster, plaketter og gaver til de overraskede vindere:

 

Det gjorde stort indtryk på Charlotte Severinsen at vinde prisen

Det gjorde stort indtryk på Charlotte Severinsen at vinde prisen

 

Charlotte Severinsen blev kåret som Årets Elev blandt tandklinikassistentelever.

 

Hendes arbejdsgiver, Farsø Tandlægehus på L. Heidemanns Vej 15, blev årets elevplads inden for tandklinikker. Her er parret Line og Henrik Hassingboe henholdsvis ejer og klinikchef.

 

I indstillingen havde Charlottes arbejdsgivere beskrevet, hvor værdsat hun er på klinikken, og i hvor høj grad hun beriger klinikken med sit positive og imødekommende væsen. Desuden er hun fagligt dygtig til sit arbejde.  Der er samtidig den krølle på sagen, at Charlotte tidligere har været voldsomt ramt af stress. Hun har kæmpet sig tilbage fra en arbejdsprøvning på halvanden time to gange om ugen til nu at være klinikassistentelev på fuld tid.

 

Bedste kolleger nogensinde

 

Charlotte roste folkene på tandlægeklinikken for at have støttet hende i at komme tilbage på arbejdsmarkedet. ”De er simpelt hen de bedste kolleger, jeg nogensinde har haft. Jeg havde aldrig troet, at arbejde kunne være så godt, som det er nu”, skrev hun blandt andet i nomineringen.

 

Charlotte Severinsen arbejdede tidligere som lægesekretær på et hospital, og det var i dette job, hun brød ned med stress i 2013.

 

Henrik og Line Hassingboe var som arbejdsgivere både overraskede og glade, de de ligeledes vandt en pris

Henrik og Line Hassingboe var som arbejdsgivere både overraskede og glade, da de ligeledes vandt en pris

 

Hun var naturligvis meget positiv og berørt over at modtage prisen her i september 2020. Det samme var hendes arbejdsgivere, ejer og tandlæge Line Hougaard Hassingboe og klinikchef Henrik Hassingboe.

 

”Det giver lidt mere brændstof i hverdagen at få prisen”, sagde en glad Henrik Hassingboe ved overrækkelsen.

 

Der er i alt 15 medarbejdere i Farsø Tandlægehus, og de var alle samlet i frokoststuen til den festlige stund, da HK Privat var på besøg.