Hk.dk/oplysloen – den hjemmeside er der fuld fart på lige nu. I den kommende tid oplyser mange, der arbejder indenfor det private eller i handel, hvad de tjener – og vi håber, du også oplyser din løn.

Det kan du bruge lønstatistikken til

At forberede dig til jobsamtale eller den årlige lønforhandling med chefen
At se, om du tjener lige så meget som andre. Tallene i databasen er HK’ernes korrekte, faktiske løn, indberettet af HK’erne selv. Alle dele af lønnen er med. 
At se, om din løn matcher både på fag og på lokalområde – det gør statistikken meget finmasket. Det kan ingen andre så præcist på HK området.• At få en god retningsgiver for din lønudvikling. 

 

Når du har en HK-klub på din arbejdsplads

Arbejder du på en arbejdsplads, hvor I har en HK-klub, så er det tillidsrepræsentanten og klubbestyrelsen, der sørger for at samle lønoplysninger.

Du kan hjælpe din klub godt på vej ved selv at taste løn ind på hk.dk/oplysloen. Det tager under 1 minut, hvis du har din lønseddel klar. 

Når I er mange i klubben, der oplyser løn, er der ekstra kroner til jeres klubkasse på højkant. Penge, som kan bruges til en spændende aften for dig og dine kolleger. I år er der ekstra penge i puljen, så skynd at hjælpe din lokale HK-klub på vej - hk.dk/oplysloen

Har du spørgsmål om HK’s lønstatistik?

Lise Damsgaard, HK Handel MidtVest, tlf: 3364 3520
Per Jensen, HK Privat MidtVest, tlf: 3364 3536

Tjek din egen løn på hk.dk/loentjek

 

 

 

Du får gode råd og faglig hjælp – når du er i job

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.