Outdoorposter for lønforsikringskampagne

Et banner som ovenstående kan du møde, når du er online og fx læser nyheder.

Med digitale bannere på landets store mediewebsites, på sociale medier og ved busstoppesteder vil HK’s kollektive lønforsikring være synlig de næste tre uger.

Budskabet er, at når du er medlem af HK Privat, HK Kommunal eller HK Stat og samtidigt medlem af HK’s a-kasse, får du, hvis forskellige dagpengerettighedskrav er opfyldt, 80 % af din løn, hvis du bliver uforskyldt ledig. For rigtig mange giver det større økonomisk tryghed og mindsker frygten for fyring.

- Den øgede jobusikkerhed - ikke mindst på det private arbejdsmarked - gør det oplagt netop nu at markedsføre landets nok billigste og bedste lønforsikring, siger Simon Tøgern, som er formand for HK Privat.

Det, der gør den bedst og billigst, i den korte version er, at den ’kun’ koster 79 kr. om måneden, og at det fx gælder helt op til folkepensionsalderen, hvor mange andre lønforsikringer kun dækker op til, man er 60 år.

HK Privat kom med i HK’s kollektive lønforsikring for et år siden og blev dermed den tredje HK-sektor med lønforsikring.

I sommer lavede Cevea en stor og også kritisk undersøgelse af lønforsikringer i Danmark, og her blev HK’s udgave af forsikringen fremhævet som fordelagtig både i pris og indhold.

- Vi har et godt produkt, som vi skal bruge aktivt i organiseringen, fastslår Simon Tøgern, som synes det er en oplagt lejlighed for HK Privats TR’ere til at fortælle - ikke mindst uorganiserede - kolleger om værdien af medlemskab.

Det primære mål for kampagnen er nye medlemmer, men naturligvis også at øge danskernes kendskab til HK og muligheden for lønforsikring.

I august spurgte Epinion HK Privats medlemmer, om de kendte til lønforsikringen, og 89 % svarede ja. Derfor er hovedfokus heller ikke at øge kendskab blandt medlemmerne.

I kampagnen er der i stedet lagt vægt på, at man skal søge flere oplysninger hos HK, da lønforsikring og betingelserne hurtigt bliver komplekse. Derfor er der både henvisninger til www.hk.dk/loenforsikring i markedsføringsmaterialet, og også HK’s telefonnummer er fremhævet.

Du kan også videresende dette link www.hk.dk/loenforsikring til dine uorganiserede kollegaer. Her kan de læse mere om lønforsikringen og finde en beregner, der viser, hvor meget de kan få i lønforsikring?

HK står parat til at hjælpe med yderligere information, overflytning fra andre forbund og indmeldelse. Du kan også som TR kontakte HK Privats lønforsikring: 3330 4999.
Kampagnen kører fra den 21.9 til 11.10.

Print din egen lønforsikringsplakat og pjece

Lysegrå plakat

Mørkeblå plakat

Lønforsikringspjece

Plakater for lønforsikring