Det er ikke kun coronaen, der har gjort et voldsomt indtog på vores hverdag. Også den digitale udvikling buldrer afsted; Robotic Process Automation (RPA), chatbots, machine learning og kunstig intelligens er nogle af de begreber, du vil stifte bekendtskab med på uddannelsen.

Ønsker du også at blive klogere på de nye teknologier og være den, der går forrest på din arbejdsplads, når der skal automatiseres? Så har du stadig mulighed for at gøre dig selv til ”Fremtidens HK’er”. Allerede fra uge 41 går de første hold i luften i Nordjylland, og resten af landet følger trop de følgende uger.

Alle kursussteder vil overholde de gældende corona-restriktioner, og der vil naturvis både være masser af håndsprit og afstand - ligesom det til frokost kan være påbudt at bære mundbind, når man ikke sidder ned.

Se alle kursusdage og skynd dig at tilmelde dig her.

Er du leder eller lægesekretær, så er der særlige kurser for dig. Se dem her.