Ældre kvinde ved computer i gang med at tale i telefon
Forskningsprojektet Seniorpraksis – Mental sundhed sent i arbejdslivet har i det forgangne år undersøgt seniorarbejdslivets udfordringer og glæder. Projektet har til huse på Københavns Universitet og ledes af lektor Aske Juul Lassen.

Vi har fulgt seniormedarbejdere i en række små og mellemstore produktionsvirksomheder i den sidste del af arbejdslivet. Det er der kommet en række resultater ud af, som vi nu vil dele med jer i samarbejde med to dygtige formidlere og samarbejdspartnere – Bent Mathiasen og Ellen Garde.

Program:

Kl. 17.00 Velkomst
Kl. 17.05 – 17.35 Seniorpraksis v. Aske Juul Lassen
Kl. 17.35 – 18.05 Den gode seniorpolitik på arbejdspladsen v. Bent Mathiasen
Kl. 18.05 – 18.20 Pause
Kl. 18.20 – 19.20 Dit mentale potentiale v. Ellen Garde
Kl. 19.20 – 19.50 Aftensmad
Kl. 19.50 – 20.20 Livets tredje akt v. Aske Juul Lassen
Kl. 20.20 – 21.00 Debat.

Vi håber på at se DIG og gerne DIN LEDER til en involverende og inspirerende aften om den sidste del af arbejdslivet.

Tilmelding 

Tilmelding til LO Ringkøbing Fjord på heal@danskmetal.dk senest d. 5. november 2020

Arrangementet er gratis.

Udvikl dine kompetencer

De fleste job udvikler og ændrer sig. Derfor er det også vigtigt, at du følger med og tager de næste skridt i arbejdslivet. Det hjælper vi dig med, og det er noget af det, vi har allermest fokus på. Vi er eksperter i de mange muligheder, ved hvad der skal til, hvor det foregår – og hvordan du kan finansiere det, hvis det koster penge.