Karriere- og uddannelsescaféen finder sted torsdag 5. november 2020 kl. 17.00-21.30 i HK-Huset i Herning.

 

49-årige Jette Gudiksen, der er kendt fra TV-programmet ”Hammerslag”, blev uddannet advokatsekretær i starten af 1990’erne hos Advokathuset i Skive.

 

Men hun nåede kun at arbejde 3 måneder i faget efter endt uddannelse.

 

Hun gik nemlig med en drøm om at blive ejendomsmægler lige som sin far Verner Gudiksen, der i mange år drev Vinderup Ejendomskontor/Danbolig.

 

Så da Jette Gudiksen flyttede til Aalborg, valgte hun at søge job både som advokatsekretær og hos ejendomsmæglerfirmaer, og en dag tikkede en mail ind fra Nybolig i Nørresundby, der søgte en sekretær.

 

Jette fik jobbet, og når der var en mægler, der ikke kunne tage afsted med en kunde, sprang hun til, og 3 måneder efter sin tiltrædelse arbejdede hun som ejendomsmægler.

 

Sideløbende med arbejdet uddannede hun sig til statsautoriseret ejendomsmægler. Efter 10 år hos Nybolig, blev hun ringet op af ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der gerne ville ansætte hende. Men Jette var glad for sit job i Nørresundby, så hun brugte 2 år på at tænke over tilbuddet, inden hun valgte at takke ja.

 

Efter kort tid i ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen blev hun i 2004 partner, og det er hun stadig. Og det er i den egenskab, at TV-seerne de sidste 13 år har kunnet følge hende i ”Hammerslag”.

 

 

Få en masse med hjem

I karriere- og uddannelsescaféen hos HK MidtVest kan du også deltage i en workshop med Nanna Heinø Mortensen, karrierekonsulent i HK, der sætter spot på alder eller erfaring som hindring, når du skal søge nyt job.

 

Du kan møde Giovanni Niese, specialist i LinkedIn og personlig branding.

 

Og du kan sparre med HK MidtVests karrierevejleder Hanne Lund-Nielsen og jobformidler Lone Bjørnkjær, fagpersoner fra Job & Vejledning, HK’s karrieretelefon, Freelancer, Senior Erhverv Danmark og lokale uddannelsesinstitutioner.

 

Så har du drømmejobbet, eller overvejer du at skifte job eller måske branche? Sender du en traditionel ansøgning, eller har du overvejet, om der er andre muligheder? Og tænker du, at det er for sent at skifte karriere?

 

Meld dig til karriere- og uddannelsescaféen

 

Vi sørger for lidt godt til ganen. 

Artiklen er opdateret 25. september 2020

Brug karrieretelefonen – den er også for dig

Vi har et helt hold af karriererådgivere, der sidder klar til at tale med dig – uanset om du ved, hvad du vil eller er lidt i tvivl om, hvor du skal hen i dit arbejdsliv. De lytter til dig og hjælper dig med at komme godt videre. De rådgiver dig om dine muligheder og alt det, du kan gøre for at udvikle dig, blive dygtigere og få styr på dine mål og ambitioner.