Kampagnen opfordrer unge – og alle andre for den sags skyld – til at tale arbejde med nogen, der ved noget om det. Og det gør lige præcis tillidsrepræsentanterne.Tillidsrepræsentanterne er de kolleger, der kan tale kollegernes sag på arbejdspladsen, og som kan svare på spørgsmål om løn, arbejdstid og alle de andre ting, der står i overenskomsten og i øvrigt er aftalt på arbejdspladsen.

Bliv klogere og vind chokolade

Du kan finde meget information om HK’s tillidsrepræsentanter her på siden: Tillidsrepræsentantes rolle og opgaver: 

Vil du teste din viden, så kan du tage testen på kampagens hjemmeside og måske være så heldig at vinde en masse chokolade: Tag quizzen her hvor du også kan se kampagnefilm og mere om overenskomster i det hele taget. (Linket er udløbet pr 16/3 2022)

Du er sikret med overenskomster

Overenskomster (OK) er aftaler om løn- og arbejdsvilkår – og arbejder du på en arbejdsplads med OK, så forhandler vi for dig. Vi arbejder desuden hele tiden for at sikre alle medlemmer en overenskomst. Vi er eksperter på området, og derfor kan du altid få vejledning om, hvilke bestemmelser der gælder for dig. I nogle overenskomster er det muligt, at den enkelte arbejdsgiver og de ansatte kan forhandle lokalt. Hvis det gælder for dig, så vejleder vi dig i, hvordan du bedst gennemfører den slags forhandlinger.