trist mand

- Folk er ved at miste motivationen, og virksomhederne kontakter os for at høre, om vi kan gøre noget ved det. Vi hører ofte om meningsløshed, som rammer mange folk, når de sidder isoleret derhjemme og arbejder i deres eget lille ekkokammer uden at møde kolleger og kunder fysisk i flere måneder, siger erhvervspsykolog Thomas Lange til A4 Arbejdsliv. Modelfoto: Mostphotos

Det gik ellers lige så godt.

Da regeringen lukkede det meste af Danmark ned for at undgå smittespredning af coronavirus i marts måned, beviste danskerne, at de sagtens kan finde ud af at arbejde hjemmefra uden chefens øjne i nakken og uden hverken at tabe pusten eller miste motivationen.

Faktisk fik mange - til chefernes overraskelse - mere fra hånden på hjemmekontoret end normalt, mange oplevede at få mere tid til familien, og antallet af arbejdsrelaterede stresstilfælde faldt i en periode.

Men nu melder en række erhvervsspykologer, A4 Arbejdsliv har talt med, om udbredt træthed, udmattelse og  manglende motivation blandt flere og flere hjemsendte danskere.

Læs artiklen på A4 Arbejdsliv

Artiklen er gratis til glæde for dig som HK Stat-medlem fra A4 Arbejdsliv, som håber, at du vil overveje at tegne et abonnement.