Er du tryg på jobbet? 

 

På det seneste har en række medlemmer ringet ind og fortalt os, at de ikke føler sig trygge på jobbet og er bange for at blive smittet med Corona-virus. For nogle handler det om adgang til værnemidler, for andre om kunder, der slet ikke overholder retningslinjerne og for andre igen om, at værnemidlerne er svære at have på under hårdt fysisk arbejde.

 

Hvordan har du det?

Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvordan du har det på dit arbejde ift. Corona. Har du været smittet? Er du tryg ved at gå på arbejde, og hvis du er utryg, hvad skulle der så til for, at du blev tryg? Du kan svare helt anonymt.

- Det er enormt vigtigt for os at vide, hvordan vores medlemmer har det med at gå på arbejde. Vi er glade for, at I kontakter os, når I har brug for vores hjælp, men vi vil også rigtig gerne vide, hvordan det store billede ser ud blandt alle vores medlemmer i HK Handel Østjylland. Jeg har talt med flere medlemmer, der oplever, at kunderne ikke overholder afstandskravene, og nogle drømmer om, at mundbind blev et krav for kunderne. Men hvad mener du? Jeg håber, at du vil bruge et minut på at svare, siger Cliff Præstegaard, formand for HK Handel Østjylland.