- Det har været en fantastisk dag, lød det fra HK Kommunals formand, Lene Roed, efter et tætpakket arbejdspladsbesøg på Odense Universitetshospital.

Den administrative klubbestyrelse havde arrangeret en dag med møde med hospitalsdirektøren, rundvisning på byggepladsen ved det nye hospitalsbyggeri i Odense og et uformelt møde med hele klubbestyrelsen.

Elever og bachelorer på tapetet

Flere emner var på dagsordenen. Med hospitalsdirektøren fik Lene Roed blandt andet drøftet, hvordan man sikrer de rette administrative kompetencer.

- Vi fik en rigtig god snak, herunder manglende elever på det administrative område, administrationsbachelorernes kompetencer og det nære sundhedsvæsen. Det er vigtigt, at vi sikrer, at vi også fremadrettet har de rigtige adminsitrative kompetencer, forklarer Lene Roed.

Også på det uformelle møde med klubbestyrelsen var det HK’ernes faglighed og tillidsrepræsentanternes rolle, der blev drøftet.

- Det har været rigtig dejligt, møde HK og møde den nye formand. Det har helt sikkert været med til at sætte vores faglighed i perspektiv, når vi får besøg af formanden, siger fællestillidsrepræsentant for de adminsitrative medarbejdere på OUH, Yen Frydensberg.