- Sådan som Corona-situationen er lige nu, her et par måneder før julearrangementerne, er det naturligvis mest ansvarligt at aflyse disse store arrangementer, der år efter år har samlet mange mennesker hos HK Midt. Det er dog med blødende hjerte, da både vi og vores medlemmer holder meget af både juletræsfesten og julebanko, som er en nyere tradition, der på kun et par år er blevet et stort tilløbsstykke, hvor overskuddet går til et godt formål, fortæller Anne Marie Bay.

 

Vender stærkt tilbage

Et kæmpe juletræ, julemænd og nissepiger, hele familier, glögg/æbleskiver, godteposer og masser af julestemning… Det har i mange årtier været opskriften på HK Midt’s store og populære juletræsfest for medlemmerne:

    - Juletræsfesten har i mange, mange år været en fast låge, vi har åbnet i afdelingen, mens julebanko kom til for et par år siden. Her har vi på bare to år, med hjælp fra fuldt hus af medlemmer og engagerede sponsorer, leveret et flot pladesalgs-overskud til Julemærkehjemmene, der er meget glade for opbakningen og det økonomiske tilskud, siger Anne Marie Bay og tilføjer:

    - Vi er lige nu kede af de to aflysninger, men vi vender stærkt tilbage med begge dele, når tingene har normaliseret sig, så vi igen kan mødes, som vi har lyst til.