Coronaen er desværre stadig i blandt os, og derfor har vi set os nødsaget til at aflyse elevkonferencen i den form, vi kender den. Men det betyder ikke, at du skal snydes for spændende oplæg og ikke mindst muligheden for selv at blive en del af elevudvalget. Er du kontorelev i en kommune eller region, så er elevkonferencen til for dig.

Normalt samles vi i Svendborg til hyggeligt samvær, networking og lærerige oplæg – i år har vi fordelt konferencen ud over tre webinarer, hvor du kan blive klogere på mødeledelse, kompetenceafklaring og samtidig lære at arbejde hjemme i denne underlige Corona-tid.

Derfor inviterer Elevudvalget dig til en række spændende online webinarer.

20. november 2020, klokken 10:00 – 12:00

Mødeledelse med Mads Svaneklink, stifter af Analog

Mens den aktuelle smittefare aflyser møder, arrangementer og beder folk arbejde hjemmefra, så ligger der gode muligheder i at bruge et online alternativ til gennemførsel af møder. Det stiller blot andre krav til alle deltagere - men i høj grad også mødelederens tekniske, pædagogiske og improvisatoriske evner.

27. november 2020, klokken 10:00 – 12:00

Kompetenceafklaring med Ida Ullitz, fra HKs karrieretelefon

Hvad er det, der gør dig særlig? Hvad er det, som andre altid bemærker hos dig? Måske er du rigtig god til at skabe gode serviceoplevelser over telefonen, eller måske er du god til at strukturere opgaverne på dit arbejde. Vær bevidst om dine særlige egenskaber, dine styrker og brug dem som et aktiv, i dit arbejde nu, og fremadrettet.

På det her webinar hjælper Ida dig med at sætte spot på de særlige styrker ved at være kontorassistent.

3. december 2020, klokken 10:00 – 12:00

Hold styr på din arbejdstid i et digitalt arbejdsmiljø med Hanne Boutrup, underviser og foredragsholder.

De fleste synes vel, at det er fedt med en hjemmearbejdsdag… men i flere måneder…. Hjemmekontor betyder, ingen kollegaer, måske ikke optimal kontorindretning og flere muligheder for overspringshandlinger. På dette webinar får du Hanne Boutrups allerbedste tips til en dejlig dag på hjemmekontoret.

Ud over disse webinarer, afholdes der også digitalt valg til Elevudvalget d. 25. november, det kan du læse meget mere om her

Webinarrækken er for alle kontorelever ansat i en kommune eller region, som er medlem af HK.
Du kan vælge at tilmelde dig et enkelt eller alle webinarerne - det er op til dig.