Corona har forhindret et stort arrangement med fysisk fremmøde, som ellers er det normale, når kontorelever i regioner og kommuner hvert år samles til elevkonference i Svendborg. Medlemmerne af HK Kommunals elevudvalg har til gengæld været meget kreative. De har sørget for en buffet af interessante webinarer om mødeledelse, kompetenceafklaring og tips til en dejlig dag på hjemmekontoret.

Webinarerne er fordelt over flere dage fra sidst i november. Også valget til det kommende elevudvalg foregår digitalt, nemlig 25. november.

Rigtig mange kontorelever tilmelder sig de sædvanlige konferencer efter opfordringer fra tillidsrepræsentanter og uddannelsesansvarlige. Du kan derfor være til stor hjælp, hvis du sørger for at gøre så mange elever som muligt opmærksomme på denne artikel om webinarerne og valget til elevudvalget: www.hk.dk/aktuelt/nyheder/2020/10/20/elevkonferencen-gaar-online