faktaboks: kom med og vælg selv!

Der er præsentation af kandidaterne til posten som formand for HK Privat Midt den 9. november kl. 19, online. Se mere og tilmeld dig her: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292228287
 
Ekstraordinær generalforsamling i HK Privat Midt, hvor der skal vælges ny formand, er den 18. november kl. 19, online. Se mere og tilmeld dig her: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292228290


Den 29. september blev Anne Marie Bay, den hidtidige sektorformand for HK Privat Midt, valgt som afdelingsformand for hele HK Midt. Nu skal der derfor vælges en ny sektorformand til den ledige stol, og måske er det dig, der sætter dig i stolen?

 

Hvis du kan lide fagligt arbejde, der flytter hegnspælene for dine kolleger og bidrager til gode rammer om deres arbejdsliv, så er det her sektorformandsvalg en god mulighed for dig. Jeg kan kun opfordre interesserede til at gribe efter stafetten.

 

Billede: Som formand sætter du retningen for arbejdet for medlemmerne. Måske skal du selv i stolen, og bestemme vejen frem? Uanset så kom med til kandidatpræsentation og ekstraordinær generalforsamling, og gør din indflydelse gældende. Se faktaboks for mere info.

 

For som medlem af HK Privat Midt, kan du stille op til formandsposten, hvor du kan komme til at arbejde med spændende fagligt arbejde på fuld tid. Det gør du sammen med et stærkt netværk af medarbejdere, kolleger, tillidsvalgte og medlemmer, der alle gerne vil gøre en forskel for HK’erne ude på de private arbejdspladser:

    - Hvis du kan lide fagligt arbejde, der flytter hegnspælene for dine kolleger og bidrager til gode rammer om deres arbejdsliv, så er det her sektorformandsvalg en god mulighed for dig. Jeg kan kun opfordre interesserede til at gribe efter stafetten. For det er et meget spændende formandsjob, hvor du kan gøre en forskel for andre på fuld tid, konstaterer den nu tidligere sektorformand Anne Marie Bay.

 

Giver mening og værdi

    - Jeg har selv været fagligt aktiv det meste af mit arbejdsliv, og det har altid givet mening og værdi for mig. Jeg har samtidig mødt så mange spændende og engagerede mennesker gennem årene ude på arbejdspladser, i netværk, på faglige uddannelser og i bestyrelser. Hver gang har jeg taget noget positivt med mig, som jeg har geninvesteret i nye løsninger for både kolleger og for fællesskabet omkring HK, siger Anne Marie, der runder af med at gentage sin klare opfordring:

    - Der er allerede to kandidater, der har meldt, at de stiller op, men alle skal vide, at de har muligheden. Derfor: Stil op, vær med, gå forrest! Det er nu, du har chancen, hvis du søger personlige og faglige oplevelser. Hvis du kan lide at løse opgaver og udfordringer sammen med andre. Fuldtidsjobbet som sektorformand for HK Privat Midt er bare et spændende job, hvor du får hele pakken af fællesskab og faglighed.