Den skjulte hverdagssexisme rager dig nok mere, end du lige tror. Debatten om sexisme raser for fuld kraft på danske arbejdspladser. Der skal gøres op med en forældet kultur, men vi skal først kunne få øje på alle de blinde vinkler.

Du er derfor inviteret til en temaaften med et nyt blik på sexisme på arbejdspladsen. 

Professor ved CBS Sara Louise Muhr er forsker og en af ophavskvinderne til et opsigtvækkende vidnesbyrd fra 689 mennesker, der for nylig belyste hverdagssexismen på universiteterne. Hun mener, at det er på tide, vi taler om, hvordan vi løser problemet. 

Tankevækkende og provokerende

Gennem sin forskning i kønsproblematikker på arbejdspladser har Sara Louise Muhr indsigt i udfordringen og dens reelle omfang. I et tankevækkende og måske provokerende foredrag kaster hun 23. november lys over både den skjulte og den tydelige hverdagssexisme, og hvordan den påvirker os alle. 

Ligebehandling, ligestilling og ligeløn er nemlig påvirket af hverdagssexisme i samfundet og på din arbejdsplads.

Det såkaldte glasloft er simpelthen tykkere for kvinder end for mænd, og det viser sig på dine lønsedler og sikkert også i løbet af din karriere. 

Næstformand i HK Privat Anja Jensen faciliterer HK Service Hovedstadens temaaften og giver indblik i HK's arbejde for ligestilling og ligeløn, og hvilke værktøjer vi har til dig, som gerne vil bekæmpe sexisme og sexchikane på arbejdspladsen.

Info og tilmelding